Showroom

Wil je je auto in absolute topconditie brengen en laten stralen als een echte showroomauto? Kies dan voor ons uitgebreide pakket voor showroombehandeling. Met deze service gaan we verder dan alleen het reinigen en beschermen van je auto. We zorgen ervoor dat elk detail perfect is, zodat je auto eruitziet alsof hij rechtstreeks uit de showroom komt.

Ons team van ervaren professionals maakt gebruik van geavanceerde technieken, hoogwaardige producten en hun expertise in autodetailing om je auto te transformeren. We beginnen met een grondige reiniging van zowel het interieur als het exterieur van je auto. Dit omvat het zorgvuldig reinigen van het lakoppervlak, het verwijderen van hardnekkig vuil en vlekken, en het reinigen en conditioneren van het interieur.

Na de reiniging gaan we verder met het polijsten van de lak om eventuele swirls, krassen en imperfecties te verwijderen. Dit zorgt voor een diepe glans en een vlekkeloze afwerking. Vervolgens brengen we een hoogwaardige beschermende coating aan, zoals ceramic coating, om de lak te beschermen tegen toekomstige schade en om de glans te behouden.

Maar we gaan nog een stap verder. Onze showroombehandeling omvat ook het zorgvuldig reinigen en behandelen van alle andere oppervlakken van je auto, zoals de velgen, banden, ramen en zelfs de motorruimte. We besteden aandacht aan elk detail om ervoor te zorgen dat je auto er niet alleen geweldig uitziet, maar ook technisch in topconditie is.

Met onze showroombehandeling creƫren we een ervaring die verder gaat dan alleen een schoonmaakbeurt. We streven ernaar om je auto naar het volgende niveau te tillen, zodat hij eruitziet alsof hij net uit de showroom is gereden. Of je nu je auto wilt verkopen, een speciale gelegenheid hebt of gewoon wilt genieten van een onberispelijke uitstraling, onze showroombehandeling biedt de perfecte oplossing.

Nieuwsbrief

Instagram Feed

[instagram-feed num=3 cols=3 showheader=false showbutton=false showfollow=false imagepadding=5 imagepaddingunit=px]