Service

Paint Protection Film

Paint Protection Film (PPF) is een ultra-transparante, duurzame en zelfherstellende beschermfolie die uw voertuig beschermt tegen steenslag, krassen, insectenzuur en andere vormen van beschadiging. Door het aanbrengen van PPF blijft de originele lak in topconditie, terwijl de waarde van uw voertuig behouden blijft. Het biedt ultieme bescherming voor uw investering en zorgt voor een langdurig glanzend uiterlijk.

Stealth

Dit pakket biedt essentiële bescherming voor de meest kwetsbare delen van uw auto, zoals de bumper, halve motorkap, spiegels en stukje zijschermen.

Dominator

Met dit pakket krijgt uw auto een premium bescherming, inclusief de hele motorkap, spiegels en stukje zijschermen. Dit biedt een nog betere bescherming tegen steenslag, insecten en andere invloeden van buitenaf.

Fortress

Dit is het meest uitgebreide pakket dat we bieden, waarbij de hele auto wordt voorzien van PPF-folie. Dit biedt een ongeëvenaarde bescherming van uw auto tegen alle mogelijke vormen van schade.

ppfexperts-Headlight-protection

CrystalClear

Bescherm uw koplampen tegen steenslag en krassen met deze transparante beschermfolie. De folie is onzichtbaar en laat de originele uitstraling van uw koplampen behouden.

ppfexperts-Door-Handle-protection

GripGuard

beschermt de kwetsbare binnenkant van de handvatten tegen krassen, vuil en slijtage. Bovendien geeft het een premium look aan uw interieur.

ppfexperts-Luggage-Areakit

Rear Fascia

Bescherming van de bovenkant van de achterbumper voor een onbezorgde reis met uw bagage.