Over ons

PPF Experts

Bij PPF EXPERTS zijn wij gespecialiseerd in het aanbrengen van hoogwaardige Paint Protection Films, oftewel PPF, op auto’s en andere voertuigen. Dit maakt ons anders dan de doorsnee autopoetsbedrijven die alleen oppervlakkige reiniging en detailwerk bieden.

auto wrappen voorpagina

Onze PPF is van de hoogste kwaliteit en biedt een 100% transparante, onzichtbare, en zelfherstellende beschermfolie die het lakoppervlak van uw auto beschermt tegen krassen, steenslag en andere schade. Wij hebben een team van experts met jarenlange ervaring en de juiste technische kennis om de PPF nauwkeurig en professioneel aan te brengen.

Als u op zoek bent naar de beste bescherming voor uw auto en de lak in topconditie wilt houden, dan bent u bij PPF EXPERTS aan het juiste adres. Onze focus ligt op kwaliteit, service en klanttevredenheid. Neem contact met ons op voor meer informatie en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

service

Ontdek onze prijslijst voor hoogwaardige autoverzorging met PPF-folie, auto-wrappen, ramen tinten en bestickering. Geef uw voertuig de ultieme upgrade en bescherming met onze professionele diensten. Klik hieronder om onze prijzen te bekijken en uw auto een indrukwekkende transformatie te geven.